Waarom Kiezen voor RB Cool Plus Supermarktstellingen?

  1. Kwaliteit: Onze supermarktstellingen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en stabiliteit garanderen. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit van onze producten voor een langdurige winkelinrichting.
  2. Maatwerk: Bij RB Cool Plus begrijpen we dat elke winkel uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw specifieke ruimte en behoeften. Of je nu een kleine buurtwinkel of een grote supermarkt hebt, wij kunnen supermarktstellingen leveren die perfect passen bij jouw indeling.
  3. Efficiëntie: Onze supermarktstellingen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie. Dankzij slimme indelingen en opties voor het optimaliseren van de beschikbare ruimte, kun je meer producten tentoonstellen en je winkelervaring verbeteren.
  4. Veelzijdigheid: Of je nu groenten en fruit, zuivelproducten, droge kruidenierswaren of huishoudelijke artikelen wilt presenteren, onze supermarktstellingen zijn veelzijdig genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Met verschillende afmetingen, configuraties en accessoires kun je eindeloos combineren en aanpassen.
  5. Esthetiek: Naast functionaliteit hechten we ook veel waarde aan esthetiek. Onze supermarktstellingen zijn modern en stijlvol ontworpen, waardoor ze een aanvulling vormen op de uitstraling van jouw winkel en de producten die je verkoopt.

Ons Assortiment Supermarktstellingen

  1. Koel- en vriescellen: Voor het presenteren van gekoelde en diepgevroren producten bieden wij een scala aan koel- en vriescellen van verschillende formaten en specificaties. Deze stellingen zijn perfect voor het tentoonstellen van verse producten zoals zuivel, vlees, vis en desserts.
  2. Gondelstellingen: Onze gondelstellingen zijn ideaal voor het presenteren van droge kruidenierswaren, huishoudelijke artikelen en andere non-foodproducten. Met verstelbare planken en accessoires zoals haken en manden, kun je eenvoudig de lay-out aanpassen aan de producten die je verkoopt.
  3. Promotiedisplays: Wil je de aandacht trekken van klanten en speciale aanbiedingen promoten? Onze promotiedisplays zijn perfect voor het presenteren van seizoensgebonden producten, nieuwe releases en speciale acties. Met opvallende ontwerpen en strategisch geplaatste displays kun je de verkoop stimuleren en de omzet verhogen.
  4. Wandkoeling: Voor het presenteren van gekoelde dranken, zuivelproducten en verse producten bieden wij wandkoeling op maat. Deze stellingen zijn ruimtebesparend en zorgen voor een optimale presentatie van producten die gekoeld moeten worden.