Bij RB Cool Plus begrijpen we dat een perfect ingerichte winkelomgeving en optimale bedrijfskoeling essentieel zijn voor uw succes. Daarom bieden wij een uitgebreide reeks diensten en support aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Hieronder vindt u een overzicht van onze dienstverlening.

Winkelinrichting

Onze expertise in winkelinrichting zorgt ervoor dat uw winkel niet alleen functioneel is, maar ook aantrekkelijk voor uw klanten. Wij bieden:

– Supermarktstellingen: Efficiënte en flexibele stellingoplossingen die perfect passen in elke supermarkt.

– Groente- en fruitstellingen: Stellingen die uw verse producten op een aantrekkelijke en toegankelijke manier presenteren.

– Broodstellingen: Speciaal ontworpen stellingen om uw broodproducten vers en uitnodigend te tonen.

– Klanten geleiding: Systemen die de klantbeleving verbeteren door een overzichtelijke en klantvriendelijke winkelrouting.

– Check-out en kassasystemen: Betrouwbare en efficiënte kassaoplossingen die de afrekenprocedure soepel laten verlopen.

– Turnkey solutions: Complete projectoplossingen waarbij wij uw winkel van ontwerp tot en met de oplevering verzorgen.

Bedrijfskoeling

Wij bieden hoogwaardige koeloplossingen die ervoor zorgen dat uw producten altijd vers en in optimale conditie blijven. Onze diensten omvatten:

– Wandkoelingen: Ideaal voor het presenteren van gekoelde producten in een open en overzichtelijke opstelling.

– Koelvitrines: Voor het stijlvol presenteren van gekoelde producten, zoals zuivel en vleeswaren.

– Vrieskasten en combinaties: Efficiënte vriesoplossingen die ruimte besparen en uw producten langer vers houden.

– Half hoge wand-eiland koelingen: Praktische koeloplossingen voor een veelzijdige presentatie van uw producten.

– Koel- en vrieseilanden: Perfect voor supermarkten en winkels die een centrale presentatie van gekoelde en bevroren producten willen.

– Koel- vriescellen: Op maat gemaakte koel- en vriescellen voor een optimale opslag van grote hoeveelheden producten.

Onze Aanpak

Bij RB Cool Plus staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden niet alleen hoogwaardige producten en diensten, maar ook uitstekende support. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van uw winkelinrichting en koelinstallaties. Met onze jarenlange ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw projecten soepel en naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe RB Cool Plus uw partner kan zijn in het creëren van een optimale winkelervaring en perfecte bedrijfskoeling.

    Heeft u vragen of wilt u gebruikmaken van onze support- en servicediensten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.